Smart SCORE

 KG-Sport 

A Smart SCORE légpuskára és légpisztolyra használható optikai találatértékelő rendszer. A hagyományos 10 méteres befutkosós pályák könnyen elektronikus értékelésűvé tehetők a Smart SCORE segítségével.

Kétféle központi egység kapható:

A Smart SCORE Cerberus három pályát tud kezelni. Ez a változat nem tartalmaz mozgó alkatrészt.

A rendszer előnyei

  • Hagyományos papír lőlap használata

  • Ellenőrizhető értékelés

  • Nem igényel jelentős anyagi beruházást

  • Könnyen felszerelhető, hordozható rendszer

  • Standard CAT5 kábelezés

  • Széles körű szoftvermegoldás több egység összekapcsolására

  • Minden eredmény kinyomtatható

  • Lézernyomtató használati lehetőség a hatékonyság érdekében

  • Kivetítő használata támogatott

 

A sokoldalú Smart SCORE Hydra tíz pályát tud kezelni, plusz tartalmaz egy központi kezelő egységet és egy kivetítő is csatlakoztatható hozzá. Mindez egy dobozban.

Minden egyes Smart  SCORE egység hálózati összeköttetés útján integrálható egy egyszerű rendszerbe.
A központi kezelő egységről valamennyi
Smart SCORE Hydra egység kontrollálható.

A rendszer leírása

 

A rendszer speciális dupla kamerákból, egyszerű lövéshang érzékelőkből, központi egységből, kezelőpanelekből és szabványos képernyőkből áll.

A rendszer önálló részei szabványos CAT5 kábelekkel kapcsolhatók össze biztosítva a páratlan rugalmasságot a felszerelés során.

Felszerelés

 

A felszerelés nagyon egyszerű és gyors, az összeszerelés és a kamerák beállítása után a rendszer azonnal használható. A rendszer nagy pontosságú anélkül, hogy bármilyen komplikált beállításra szükség lenne. Miután az egyes részek szabványos CAT5 kábellel kapcsolhatók össze, melyek kaphatóak bármely számítástechnikai üzletben, ezért könnyen és olcsón méretre szabhatóak a lőtér igényeinek megfelelően. A kifinomult kiértékelő szoftver nagy rugalmasságot biztosít a kamera elhelyezését illetően.

A rendszer működése

 

A lövés érzékelése után a rendszer kiértékeli találatot, és a monitoron megjeleníti. A grafikus kijelzőn többféle különböző zoom és megjelenítési mód állítható be.

Az egyszerű, de hatékony menürendszer segítségével könnyen beállítható a kívánt lövési mód. A négy nyomógomb használatával a lövő könnyedén navigálhat a menüben.

A legsűrűbben használt funkciók közvetlenül elérhetőek néhány gombnyomásra.

A felügyelő szoftver egyidejű kontrollt biztosít a beállított pályákon. A logikus és felhasználóbarát felület könnyen lehetővé teszi az eredményjegyzék elkészítését. A szoftver azonnali információt ad az összes bekapcsolt pálya pillanatnyi állapotáról. Minden lövés elmentésre kerül az adatbázisba és kivetíthető a nézők számára egy projektoron.